Strömavbrott

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig idag då det visade sig att vi hade ett annonserat strömavbrott från klockan åtta till klockan tolv (suck, snacka om att bo på landet). De håller på och lägger någon ny ledning som ironiskt nog ska se till att vi får mindre strömavbrott (vi har 1-2  om året tyvärr), så nu behövde de stänga av elen. Har stått en lapp på kylen om det i två veckor men jag och min familj hann ändå glömma bort det. När elen går så funkar ju verkligen ingenting – det gick inte att duscha efter min löptur, hästarna kunde inte gå i skritten, det gick inte att se ordentligt i stallet osv. Så jag gjorde snabbt om dagens planer lite, fick börja med ett dopp i poolen istället för dusch. Sen släppte jag ut hästarna direkt och mockade de boxar som har fönster och som det var ljust i. Sen dess har jag och Philip målat, i ca 3 h har vi stått i stekande sol vid skritten och plågats haha. Det går inte riktigt att rida i den här värmen heller så vi får fortsätta måla efter lunch och så får jag rida i eftermiddag. Mockade gjorde jag vid tolv när elen kom tillbaka.
Det blev helt enkelt en omkastad dag men det funkar det med. Blir nog sent ikväll dock när jag ska rida alla hästarna. Men det får man ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *